Låt ExtraOlle följa med på årsmötet!

Vi enades om att en bra titel på denna bilden är ”Snillen Spekulerar”. Det är Mats & Per som klurar på vad som behövs för inkoppling av nya handfatet & lilla diskmaskinen.

Sådant huvudbry kräver lite energi, så det fyllde vi på med..

Det kommer nya förfrågningar om att medverka på Påskrundan i Göinge. Så roligt! Vi väntar på svar från Konst- och kulturkartan så det inte är för sent med nya tillägg, så fort vi fått ok presenterar vi de nytillkomna.

Leverans från Lilla Butiken på Santatorp idag. Kardad Alpackaull och ull från pälsfår, från Hönshyltegård. Lokalproducerat, från djur som har det gott. Det blir bra till påskriset i Sliperiet! Till påsk kommer ni att kunna köpa dessa produkter från dem, jag fick lite förhandsleverans 🙂

På fredag kl 10.30 blir det pressvisning inför lördagens vernissage.

Men först skall vi ha årsmöte, redan i morgon tisd 3 mars kl 18.30, alla medlemmar hälsas välkomna. Då bjuds det på ”matig fika”. Låt ExtraOlle följa med på mötet. Långkallingar är också att rekommendera, vid stillasittande möte kan det upplevas lite svalt i Sliperiet nu. Men trevligt sällskap värmer gott. Vi ses!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Låt ExtraOlle följa med på årsmötet!