Före- och efter bilder:

Man blir ödmjukt tacksam och innerligt glad när besökare kommer och slås av förändringen som skett de senaste åren i och omkring Sliperiet. Nästan så man får påminna sig själv. Det var ju såhär det såg ut när vi drog igång & tyckte att här har vi världens pärla!

Och så var det ju, den behövde bara plockas fram & få lite omvårdnad!

Precis som insidan, där det var mörkt, ruffigt & fullt av div braåhagrejer.

Det känns som igår när jag stod & hackade bort den sista putsen som hängde på de smutsiga väggarna innan vi putsade om dem & kalkade. Och kalkade. Och kalkade. Sju varv.

Alldeles ofantligt mycket jobb har vi lagt ner och mycket har vi kvar, men nu börjar närma oss en av visionerna, med kurser, arbetande konstnärer och besökare som kan se på i processen och på de utställda verken.

Vill ni vara med i den fortsatta utveckling, varmt välkomna som medlemmar! På tisdag har vi årsmöte dit alla medlemmar hälsas välkomna, medlemskap kostar 200 kr / år och familj. Swish: 123 576 3867 eller Bg nr 344-1912. Vänligen maila era uppgifter till medlem@sliperietgylsboda.se så ni kommer med i medlemsregistret. Tack!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Före- och efter bilder: