2020 blir ett fantastiskt Sliperiår!!

Hann med att skura fogmassa från klinkersplattorna mellan besökarna idag.

Försöker fylla på med nytt så det skall finnas lite smycken att välja bland också i Sliperiet.

Vi fortsätter fila på planen för vernissagen i mars, för påsken i april, för jubileumet i maj, sommarens alla aktiviteter och vår största händelse för året- Gylsboda Festival i augusti. Där har vi ett datum att anteckna för den som inte vill missa en underbar dag i fantastisk miljö med artister, konstnärer, konsthantverkare och mycket mer. 1 augusti Gylsboda Festival. Och efter den blir det en höst och vinter med utställare som vi är väldigt glada över. 2020 blir ett riktigt bra år!! Häng med här för att inte missa några uppdateringar. Och vill ni vara med på den första skulpturkursen, bara hör av er!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för 2020 blir ett fantastiskt Sliperiår!!