Stort tack till Widings El!

Göran hämtade vår nya fina Cylinda tvättmaskin som https://widingsel.se/ generöst sponsrat föreningen med. Stort tack till Widings för den fina maskinen, den kommer att underlätta massor för oss!!

På plats, skall bra kopplas in & sen skall den få börja jobba.

Dehär trevliga besökarna skrev så fint om oss på Facebook att vi blev alldeles rörda. Tack <3

”Fantastiskt ställe värt en omväg! Ett gammalt sliperi för diabas som länge stått övergivet/intaget av naturen och som med tusentals ideella timmar förvandlats till en vacker utställningshall och mötesplats för konst och konsthantverk. Så bra! Mycket roligt att träffa skickliga akvarellkonstnären Magnus Petersson och se den fina utställningen som håller på till 2 nov?. Stort tack till Pia som guidade hos runt i sliperiet med omnejd så vi fick in inblick i platsens historia och nutid. Mycket uppskattat! Idag ska jag titta på vår nya fina tavla och bära det fina halsbandet med diabas av #lindergdiabas

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Stort tack till Widings El!