Både trevligt & mindre trevligt besök..

Bilden på fackföreningens första sekreterare August Buske hänger i Sliperiet. Idag blev han igenkänd av en av besökarna, han var hennes morfar. Hon kunde berätta att anledningen till att han blev sekreterare när man organiserade sig 1906 var att han var den som var skrivkunnig. Intressant!

Här ser ni barnbarnet framför bilden. Tack!! Så roligt att få veta mer kring de gamla bilderna!

På förmiddagen hade vi även ett annat trevligt besök & pratade samverkan mm.

Då blev det lite frukost med hembakat.

Efter det klämde vi in ett köksmöte, tills nästa sällskap anlände. En större grupp som ville se mer av Gylsboda. Tänk så härligt att alla dessa trevliga människor kommer & besöker oss.

Vi har även haft konstnärsbesök idag, men då missade jag att vara på hugget med kameran. Senare hade vi ett mindre trevligt besök. En man som backat in sin stora fina suv & tog sig friheten att plocka till sig & lasta in av mitt material. Helt fräckt lastade han in i bilen & det var bara tack vare en uppmärksam & modig granne (Tack Pierre) som cyklade förbi & ringde mig som boven togs på bar gärning denna gången. Pierre lyckades stoppa bilen som försökte ta sig därifrån & Mats kom också till förstärkning & de fick boven att motvilligt vända & lasta ur igen, så när jag hann fram hade de redan fått honom att lämna tillbaka lasten han tagit denna gången. Kan säga att han såg ganska skamsen ut & det har han ju all anledning att vara! Han vet definitivt att det inte är ok!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Både trevligt & mindre trevligt besök..