Vernissage på Kulturarvsdagen

Whoop, whoop, nu är den nästan här, dagen för Magnus Peterssons vernissage. I morgon 8 sept kl 11-16 finns han på plats i Sliperiet Gylsboda tillsammans med sin konst, så ni kan passa på att träffa honom & ställa frågor & ventilera tankar kring målningarna. Målningarna stannar kvar i alla fall september ut, men Magnus får vi släppa hem, så passa på vid vernissagen!

Vi tackar alla trevliga besökare som kommit ut till oss redan idag och njutit av målningarna & så hoppas vi att många kommer på vernissagen imorgon. Det är mycket aktiviteter runt om i samband med kulturarvsdagen, så det blir lätt en heldag! Hos oss kan ni få en god fika till livs, hembakade kakor & goda matiga mackor som dessutom är vackert dekorerade av Anettes gröna fingrar.

Lite Diabas & silver finns också att se, även om vi plockat undan & gjort stilrent för att tonvikten skall vara på akvarellerna.

Bordings produkter kommer ni också att hitta, de har bara flyttat lite i lokalen för tillfället.

Stort tack till Kultur i Blekinge som tipsar om både oss och om Alltidhults Intresseförening. Tack Immelnriket & alla andra som delar & sprider infon om oss. Vi försöker återgälda med att sprida & dela tillbaka! Som jag skrev igår har det varit Stendagen i Svarta Bergen idag & det är aktiviteter i Hembygdsgården i Lönsboda i morgon. Trevligt med mycket som händer i krokarna, så det finns mycket för besökarna att uppleva. Önskar alla en fin och givande Kulturarvsdag!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vernissage på Kulturarvsdagen