Sliperiet & LGIF i samverkan

Anettes kreativa & estetiska ådra har vi sett prov på i alla ljuvliga blomsterarrangemang. Nu även i ätbar form som fina smörgåsar.

Föreningen flyttade ut kaffeserveringen där Anette sålde våfflor, smörgåsar, kakor & frallor. Jag slarvade med kameran så Göran, Ann, Per, Mats & Krister fastnade visst inte på bild under arbetet.

LGIF flyttade in i uteköket, ett glatt gäng grabbar hade full fart med grillningen.

Lagom till auktionsutropare Pike Skolhäll klev upp på sin lilla flyttbara scen sprack molnen upp & det blev uppehållsväder över auktionsplatsen.

När alla rop avverkats ute flyttade ropare & publik in för att fortsätta med alla lådor & med vår förenings del som bestod i målningar av Raimo Veranen. Vi gratulerar de lyckliga som ropade in den vackra konsten och hoppas den skall bringa glädje i hemmen.

Mette gladdes åt sitt fynd, en fin kökssoffa. Nu hade även Max anslutit till auktionsplatsen & kunde vara behjälplig med hemtransport till byborna som fyndat större saker så som kökssoffan, träkistor mm

Max & Mats kunde även hjälpa till med lastning av de största sakerna som gick på auktionen. Föreningen fick låna Br Björklunds maskin för flytt av bl a bensinpumparna.

Sliperiet Gylsboda tackar LGIF med Tommy i spetsen för mycket gott samarbete! Nu återställer vi i Sliperiet igen från auktionshall till utställningshall.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Sliperiet & LGIF i samverkan