Lörd 10 aug Auktion med bl a Raimo Veranens konst

Tavla av Raimo Veranen. Pallen kommer från hans hem. Auktion på lörd 10 aug. Visning kl 10,00, auktion kl 11.00. Vi tacksamma för hjälp med spridning om auktionen. Vill man ha en äkta Veranen är det nu man skall ta chansen! LGIF som tömde Raimos hem har med en del speciella saker därifrån också. Tex pallen på bilden.

I lördags såg det ut såhär i Sliperiet, under Gylsboda Festival. Här är några av bilderna vi fått från Mimmie Ignell, stort tack!

Nu ser det väldigt annorlunda ut i Sliperiet, inför auktionen. Massor med lådor som LGIF lastar in. Vi har hängt upp Raimo Veranens tavlor på väggarna

och lagt ut det som vi ämnar sälja på auktionen i små partier om tre. Anette löste problemet med hur vi skulle visa dem, montrarna får agera bord för konsten vid auktionen.

Kvinnokroppen är återkommande i många av Veranens verk.

Uteköket i lördags med kocken Pierre assisterad av Urban & Krister.

På lördag huserar LGIF i uteköket & vi tar hand om kaffeservering med våfflor & fika. Här tar vi en liten fikapaus i förberedelserna tillsammans med tre representanter från LGIF.

Raimo Veranen <3 Saknad! Men vi tackar honom för konsten han skapat och som finns kvar.

Vissa saker blir man ju sugen att bjuda på på lördag. Många av Raimos tavlor tycker jag väldigt mycket om. Sen dyker det upp en del andra rariteter också. Som den här tex, hur fin är inte den??!

Ikväll kom det trevliga besökare på mc. Då hade vi lyxen att kocken fixade kvällsmat åt oss.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Lörd 10 aug Auktion med bl a Raimo Veranens konst