Hällristingskurs

Men vi har väl ändå de finaste besökarna i världen! Alla så positiva & goa! Och idag kom tom flera besökare med ljuvliga blommor till oss!! Tack <3 IMG_2191IMG_2192Och så har vi Sigrid som ser till att våra kaffepauser blir himmelska. Oj, så mycket gott! När vi kan öppna cafédelen ordentligt har ni verkligen något att se fram emot! IMG_2195Först skall köket göras klart. Och så fortsätter vi med verkstadsutrymmena. IMG_2198Vi passar på att påminna om hällristningskursen som Rudolf håller till helgen. Det finns platser kvar så välkomna att anmäla er. Om inte alla dagarna passar går det bra att välja när man vill vara med. Idag har Rudolf skissat upp motivet, det blir superfint!

Image 2018-05-30 at 00.26

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Hällristingskurs