God Jul från Sliperiet Gylsboda

Året lider mot sitt slut & vilket fantastiskt år det varit! Vi spurtar på sluttampen av året med div saker som skall fixas & vi kommer att rivstarta 2018 för att göra det till ett riktigt bra Sliperiår.

Tack alla som följer, stöttar & peppar. Det är mycket, mycket uppskattat.

En riktigt God Jul till er alla från Sliperiet Gylsboda <3

Den vackra glasstjärnan & den lilla installationen lämnade glasmästaren Christian till föreningen. Vi tackar för det fina arbetet han gjort & önskar honom lycka till när han nu dra vidare till nya utmaningar. Ännu en vacker dekoration har han gjort till oss, men den sparar vi till nästa inlägg.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för God Jul från Sliperiet Gylsboda