Kristianstadsbladet:

Järnvägsvagnen är som gjord för skulpturer. Här är Justas skulpturer på plats. ”Mitt lilla hus i Skåne” och ”Regnbåge i Skåne”.IMG_9120Kristianstadsbladet skriver om föreningens planer med Eva Martinsson utställningen och på samma uppslag om Gylsboda Festival där föreningen är delaktig med information, korvgrillning och utställare i och omkring Sliperiet:IMG_9126

Följ gärna vår Facebooksida, där ni bl a kan läsa om Gräsrotsinsamlingen: https://www.facebook.com/sliperietgylsboda/ Som David skriver är vi mycket tacksamma för alla som stöttat oss. En bit kvar till målet med insamlingen, så vi är väldigt glada för alla som vill stötta till med ett bidrag.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Kristianstadsbladet: