Följ oss lättare i mobilen!

Vår nya hemsida är på plats och vi hoppas att den gör det lättare att följa oss i arbetet med Sliperiet. Men, om du haft Sliperiet’s app installerad i din mobil kanske du märkt att uppdateringarna där uteblivit på sistonde. Detta är tyvärr till följd av bytet av hemsida, och därför har vi valt att plocka bort vår app ifrån App Store, och hänvisar istället till vår nya hemsida, som är mobilanpassad och ska se lika bra ut på datorn, som i mobilen eller i surfplattan.

Men, om du gillat att ha oss som app så finns faktiskt ändå en lösning. Om du har en iPhone eller iPad går det utmärkt att lägga till hemsidan som en genväg på hemskärmen, och gör att det går enkelt och smidigt att nå vår hemsida, ungefär som tidigare med appen.

Här följer en guide över hur du lägger till hemsidan som en genväg. Förutsatt att du har en iPhone eller iPad.

  • Börja med att öppna Safari och skriv in adressen till hemsidan i sökfältet. www.sliperietgylsboda.se
  • När du kommit in på vår sida, tryck på ”dela”-knappen, som du hittar centrerat längst ner. Den rektangulära formen med en pil som pekar uppåt.
  • När du tryckt på ”dela” knappen kommer följande alternativ upp, svep åt vänster för att få fram alternativet; ”Lägg till på hemskärmen”, och välj detta.
  • Du får då möjligheten att skriva in ett namn på genvägen. Förslagsvis ”Sliperiet”, därefter kan du trycka på ”Lägg till” längst uppe i högra hörnet.
  • Nu har genvängen hamnat på hemskärmen som en ”app”. Nu är det enkelt att nå vår sida direkt genom att bara använda denna genväg.
Liked it? Take a second to support David Szemenkar on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Följ oss lättare i mobilen!