Gräsrotsfinansering för att ta nästa steg!

Nu är det dags att ta nästa steg för Sliperiet. För att lyckas behöver vi din hjälp!

Vi har skapat en ny gräsrotsfinansering som tillsammans med Leaderprojektet ska göra det möjligt att skapa nya utrymmen för konstnärer att verka. Du kan följa utvecklingen av gräsrotsfinanseringen här:

http://gylsboda.se/crowdfunding

Där kan du se hur mycket vi samlat in hittills, och du kan bidra själv genom att köpa en (eller flera) av våra produkter. Dessa kommer finnas tillgängliga för upphämtning efterhand i Sliperiet. Efter att din beställning är gjord får du ett epost när din produkt finns för upphämtning!

Vi är så tacksamma för alla bidrag, för att utveckla Sliperiet i Gylsboda ytterligare!

Liked it? Take a second to support David Szemenkar on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Gräsrotsfinansering för att ta nästa steg!