Tack alla som kom, alla som medverkade & alla som hjälpte till att skapa ”En sagolik jul”. Nu önskar vi trevlig 1:a advent.

Adventsstjärnan tänd på Karin Linderoths supersöta målning. Så detaljrika och charmiga, allihopa. Ni kan se dem här ända fram till jul.

Härligt att se alla småttingar som förväntansfullt bänkar sig på golvet.

De levde sig verkligen in i Camilla Petersons Sagomagi teater.

I serveringen hade vi jultema, kul att se att det uppskattades.

Karins böcker, julkort, bonader & annat är lika uppskattade av stor som liten.

Akvarellerna på väggarna hjälper verkligen till att skapa rätt stämning.

Uppmärksamma barn upptäckte att det fanns små djur som tittade ut under endel av akvarellerna. Här är det lilla Liv & Melvin som hittat en liten filur att klappa.

Tack till Norra Skåne för trevligt reportage.

En suddig bild, men en tydlig tanke. Detta skulle varit Görans stund inför första advent att högtidligt tända adventsstjärnan som han till stor del möjliggjort att vi nu kan tända , med hjälp av solpanelen. Nu blev den ju istället tänd till Görans minnesstund och den lyser alltjämnt, så solpanelen gör verkligen sitt jobb. Vi tände en marschall och skickade varma tankar. Föreningen tackar också Görans familj som valt att lämna ett bidrag till föreningen till Görans minne. Stort tack. De skall användas med eftertanke. Som tex att göra klart det sista av installationen i Transformatorn. <3 TACK <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack alla som kom, alla som medverkade & alla som hjälpte till att skapa ”En sagolik jul”. Nu önskar vi trevlig 1:a advent.