Det skall dofta jul!

Jaaa, kom, kom och se Karin Linderoths originalakvareller tillsammans med alla hennes andra fantastiska böcker, kort, muggar, memoryspel, julkalendrar osv osv. I veckan skall granen plockas in för att hjälpa till med att sprida julstämning och doft- ja juldoft kommer att spridas även från kafét.

Testing, testing. Provade att byta ut en del av smöret mot jordnötssmör och garnera med hackade nötter & solrosfrön, istället som jag annars brukar, med frukt eller bär. Ingen dum kombo, den får det bli mer av i veckan.

Pepparkaksbollar och sen en gul variant- saffransbollar. Jag som inte är jätteförtjust i varken saffran eller kokos tänkte att jag testar, det är ju inte jag som skall äta allt i kafét, lixom. Kokte kondenserad mjölk, i med kokos och saffran, koka ihop, svalna & rulla till bollar. Klart man måste provsmaka och döm om min förvåning när de verkligen föll mig i smaken! Hoppas ni också skall tycka om dem. Squash/pumpakaka har också hunnits med & i veckan skall det bli lussebullar. Ja, ni hör, det SKALL dofta jul från köket <3

Idag har Light Art utställningen flytta ut. In i det sista kom besökare för att se den. Vi tackar utställarna för denna gången <3

”Tomt var det här”! Men snart kommer Karin Linderoth och råder bot på det.

Martin & Roland visar exempel på bästa plagget att jobba & hålla värmen i. Full aktivitet i keramikverkstaden & ute på huggebacken. Och i ateljén där ungdomarna målar, idag var det tre kreativa tjejer <3 Vi fick också smyglyssna på lite av inspelningen från tidigare i veckan. SÅÅÅ bra!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Det skall dofta jul!