Frukostfrallor till trevlig morgonbokning.

Kalljästa bullar, nybakade på morgonkvisten till dagens trevliga frukostgäster.

Marie- som är ena hälften av TM MedieArt- beskrev på ett tydligt sätt hur de magiska bilderna byggs upp. Lite som att läsa en riktigt spännande bok, där bilden framträder mer och mer för varje sida, tills den byggts upp till fulländning. Bild läggs på bild tills hela motivet framträder.

Ålabodarna och Månstorps Gavlar är det som är avbildade på dessa två tavlorna. På bordet syns Tony Aronssons vackra träkonst, som vi flyttat fram igen när alla bord och stolar från fredagens fina minnesstund flyttat ut.

Börjar ni fundera på klappar till tomtesäcken finns det mycket fint på Tonys bord, och här finns flera andra konstnärer representerade med bl a textil/sten dörrstopp av Tina Ahlberg, ett stort utbud med böcker från flera olika lokala författare, stenprudukter från Bording Diabas och Lindberg Diabas, naturligtvis pågående Light Art utställning och nästkommande utställning av Karin Linderoth, honung och bivaxljus från Eva Andersson och keramik, både skulpturer och skålar av Yvonne Omdal. Det var ett litet urval av vad ni kan hitta här.

Med många händer som hjälptes åt gick det smidigt att packa ihop alla borden.

Nu är det fram till den 20 nov ni kan besöka Light Art utställningen, sen stylar vi om inför julvernissagen.

Kl 14 blir det en julig sagoteater, så det är tiden att ha koll på för de yngre barnen.

Det mörknar tidigt, men det ör full aktivitet med skapandet både ute och inne i Sliperiet.

Visst ser det härligt kreativt ut hos Elin, med hennes nya vagn till alla färger.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Frukostfrallor till trevlig morgonbokning.