Tack Sandahls för lånet av bil och tack alla som hjälpt till att bära. Nu önskar vi en fin helg <3

Generösa Sandahls Åkeri som förser oss med scen till festivalen varje år ställde också upp med bil när det var dags att flytta den stora mineral/fossilsamlingen. Det tackar vi innerligt för. Tack också Rudolf som ställde upp som chaufför och alla hjälpande händer som bar, både hos oss och de som anslöt när vi landade i Föreningarnas Hus i Lönsboda. Tack!!

Många lådor blev det och de hade vi laddat upp med vid dörren

då fick vi besök av Anna från Espresso Media. Vi tackar för ett trevligt och intressant besök och ursäktar röran.

Moritz & jag pysslade med att tömma även de öppna hyllorna- det var välbehövligt som synes att komma åt och damma ordentligt.

Rudolf & Roland planerar för lastningen.

Elin med snyggkepsen på , redo att bära redan kl 7 på morgonen! Idag fyller hon år, hurra, hurra !

Moritz & Lexi i en välbehövlig paus.

En stärkande lunch innan det var dags att fortsätta.

Trevliga besökare kommer förbi för att se den fina utställningen och ta en fika.

Light Art av TM MediaArt

Mats & Per dirigerar bilen för avlastning vid Föreningarnas Hus.

Så där ja! Nu har vi plats att ställa iordning till fredagens minnesstund, vi påminner att Sliperiet då är stängt för besökare, fred 11 nov. Onsd & torsd rekommenderar vi inte heller för besök, då ställer vi i ordning med bord & stolar mm. Minnesstund för Göran, han skulle tyckt om att se Sliperiet såhär! Med all respekt för mineral/fossilsamlingen, den kommer också att komma mer till sin rätt med ordentligt utrymme.

Härliga gänget med ungdomar i lilla skaparhörnan. Vi arbetar febrilt med att lösa så de skall få ett ordentligt utrymme för skapande. David & jag knåpar vidare på ansökan idag, kompletteringar skall vara inne på måndag.

Med det önskar vi en fin allhelgonahelg, med tankar till dem som har en extra jobbig allhelgonahelg med nyss förlorade nära och kära <3 <3

Vi skickar också en extra hälsning till vår medlemsansvariga, med massor av varma och innerliga kryapåkramar. Vi tänker på dig!!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack Sandahls för lånet av bil och tack alla som hjälpt till att bära. Nu önskar vi en fin helg <3