Stort tack till NP Nilsson i Osby!

Idag har Göran, Per & Mats varit i Osby för att hämta panel till portarna i slussen i Sliperiet. NP Nilsson sponsrade generöst med hela lasset. Ett stort & innerligt tack från oss allihopa i Sliperiet Gylsboda! Vi hoppas att ni vill komma och se när panelen är uppe vilken insats ni gjort för oss.

Hösten gör sig allt mer påmind, men än går det att hitta lite vilda växter att pryda borden med. Idag var det dags att plocka ner alla målningar av Irina Ilina och Karin Linderoth.

Det känns alltid lika tomt och ödsligt att plocka ner en utställning. Men i morgon bitti kommer nästa utställare & råder bot på det.

Ulla Bulla Bagare har varit i Sliperiet & hjälpt till med bullbak. Det är nu man önskar att vi kunde bjuda på doftbilder över nätet. Åh, så gott det luktar med nybakade bullar!

Innan helgens vernissage är det flera bokningar & till den ena har jag experimenterat med något till kaffet till laktosintoleranta. Testade att byta smör mot kokosolja o chokladsnittarna och det fungerade utmärkt.

Martin har handlat inför lunchbokningen. Vi försöker hålla vår linje med ekotänk i verksamheten.

Trevliga besökare på kvällskvisten kom för att hämta en beställning. Lite hjärtlighet i vardagen, det är väl precis vad vi behöver nu <3

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Stort tack till NP Nilsson i Osby!