Härligt skapande av barn och ungdomar och viktig information om påskaftons barnteater.

Å vilka härliga barn & ungdomar som kom för att vara med på akrylmålardagen med Elin. SÅ roligt! Först lite teori om grundfärger, komplementfärger, hur man blandar fram fler färger mm.

Några började med att skissa motiv på papper, andra startade direkt med att måla på duk.

Verkligen roligt att se dem som gick från ”jag kan inte” till ”får jag måla en tavla till”. Underbart att se hur skaparglädjen satte fart.

Det skapades med väldig flit & det var knappt deltagarna hade tid för fikapaus.

Men en liten fikapaus fick vi ju ha, så klart.

Det blev allt från fantasimotiv

till landskap

och stilleben med motiv från vad som fanns att tillgå 😉

En härlig eftermiddag, stort tack till både deltagare och instruktör.

Och tack alla andra trevliga besökare som kommer förbi för att se på Sven-Ingvars fina utställning.

Kom & kolla, här är så mycket fint! Istället för bestämda öppettider har vi öppet när ni vill komma. Meddela till tel 0703109162 när ni önskar komma, så är vi på plats. Det är vi för det mesta ändå, men för att vara säker är det bra att meddela ungefärlig tid. Tack.

Så till viktig information inför lördagens barnteater:

För att de små barnen skall kunna hålla koncentrationen vid sagoteatern ber sagoteaterberättaren er komma så barnen är på plats till kl 11, så vi inte stör teatern med att gå ut & in under tiden den pågår. Så ca kl 11-11.30 på påskafton är det bara sagoteaterbesökande sällskap som kan vara i lokalen. Efter det går det bra igen att komma och titta på utställningen. Tack. Välkomna! Vi gör påskbakelser till serveringen som man kan fika på efter teatern, om man är sugen.

Boken som teatern bygger på finns att köpa i bygården i Ubbaboda, där det är konstutställning under påsken. Dit kan man fortsätta efter sagoteatern. Där bakas det våfflor. Är man sugen på mer konst i närheten har Ateljé Ängeln i Hunshult också påsköppet. Önskar en go´& glad påskhelg!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Härligt skapande av barn och ungdomar och viktig information om påskaftons barnteater.