Nytt datum att anteckna: 10 april!

Vi vill bara berätta att det blir vernissage den 10 april med Sven-Ingvar Johansson, så ni kan skriva in det i kalendern. Måleri, skulptur och teckning, kommer bli fantastiskt. Konstnären själv kommer att vara på plats, passa på att komma och titta och ställ frågor. De prisbelönade skulpturerna ”Resenärerna” kommer att följa med på utställningen. Och fikaserveringen kommer att vara öppen.

Fram till den 4 april står den vackra utställningen av Marianne Larsson och Anders Nilsson kvar, missa inte den!

Idag har det varit riktig vårvärme, snart står träden åter gröna runt det gamla vattenfyllda brottet. Här kommer skulptur av Sven-Ingvar att placeras utmed slingan under sommaren. Spännande!

I Vetlanda pågår utställningen där bl a mina & Bordings alster visas. Tom 20 mars kan ni besöka den, även vackert måleri visas.

I morgon torsdag 17 mars får vi hålla stängt i Sliperiet. Då blir det samverkansdag hos Micke Johans Konstglas i Örsjö. Åh, så roligt det skall bli med en dag i glashyttan!! På fredag är vi tillbaka och tar emot er trevliga besökare i Sliperiet igen. Då kommer också Bodo och arbetar vidare med den japanska trädgården. Vi ses!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Nytt datum att anteckna: 10 april!