Vi har fått fiberuppkoppling i Sliperiet!!

Kanske vi varit på vippen att ge upp under åren som vi försökt få in fiber till Sliperiet, men skam den som ger sig. Nu minsann är det klart! Vi kan ta nästa kliv i verksamheten, man kan nu ha konferenser och annat hos oss, där en snabb och säker uppkoppling behövs.

Karin Linderoth kom med en bukett härliga tulpaner idag. Tack! I bakgrunden skymtar George Badawis vackra skulpturer.

Den fina julboken där de fyra nya julsagorna av Karin hade hon också med. Hur fin alltså!?

I går hade vi årets sista styrelsemöte. Vi rundar av ett fint år och laddar för ett nytt ännu bättre. Martin manekängade i sitt tjusiga Royal Copenhagen förkläde, som passar särskilt bra i keramikverkstaden.

Vi tackar alla fina besökare som förgyller våra dagar. Lite silversmidande har hunnits med, när snövädret gjort att det varit lite glesare mellan besökarna. Liten nätt mockasked i silver, med polerad Diabas.

I gårkväll var det fortfarande mycket snö utanför Sliperifönstret, där det bildats en hög av det som fallit ner från taket. Inatt har det tagit otroligt mycket på snön, så i morse kunde vi se barmark på sina ställe igen. Snart vänder det!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi har fått fiberuppkoppling i Sliperiet!!