Tack för fina överraskningar, fina ord och upplevelser, allt tack vare Sliperiet.

Det har varit dagar av överraskningar.

Fantastiskt vackra rosor som hängde på dörren. Stort tack, vem som nu hängt dem där?

Nästa överraskning hittade jag på arbetsbänken när jag kom till Sliperiet, en flaska ren omtanke (Ingefära är naturligt inflammationsdämpande). Sort tack!

Och stort tack för gårdagens upplevelse med idel fantastiska människor.

Alla engagerade och gjorde fina saker för medmänniskor och omgivning. Så mycket värme!

Vacker musik och ett härligt mottagande på Residenset.

Så vackert i stora salen. Kolla taket!

Landshövdingen gav alla tid för samtal.

Med innerlig värme poängterade hon att kvällen var en hyllning till oss inbjudna. Jag tog tillfället i akt att bjuda Landshövdingen till Gylsboda Festival 2022, det får vi återkomma till längre fram.

FÖRLÅT Malmö men… när en lantis kommer till stan blev detta dagens fniss. Vad tycker ni, är den inte lite gles där på mitten, granen som skall ståta på torget, ha, ha. (Grabbarna som höll på att bygga ihop granen tyckte nog det var en riktig knäppis som fotade dem under arbetet). Föreningens medlemsansvariga, Malmökeramikern Yvonne hann jag med att träffa (tack!) & hon höll också med om att granen var lite småkulig 😉

Galleribesök måste man passa på att hinna med när man nu ändå är i staden. Här på fina Galleri Gustus, där föreståndaren var sugen på att plocka in lite GylsbodaDiabas igen.

Stopp i tågtrafiken på kvällen, då kommer en av de nya bekantskaperna från kvällen till undsättning och skjutsar till nästa station. SÅ snällt!

Dagens trevliga besökare har fått träffa praktikant-Evelyn, här i arbete i köket med att paketera hennes nykokta ”Apple butter”.

Det blev så gott! Skall användas på toast eller smörgås, består av äpplen, socker och kryddor. Mums! Evelyn avslutade med golvstädning i köket efter dagens värv, så himla duktig praktikant vi har!

När det är många järn i elden på en gång går det inte att hålla tiden när det bakas.. Bulldegen fick jäsa toklänge & bullarna jäste till smått groteska på plåtarna. Men även om de inte skulle vinna någon skönhetstävling så är de goda! Grabbarna i krossen & brottet fick de nybakade bullarna, de slinker nog ner.

Margareta & Erik kom förbi och hade med Margaretas vackra julkort som ni nu hittar hos oss. Så även med hennes senaste fina böcker.

Mera julkort finns i Karins sortiment.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack för fina överraskningar, fina ord och upplevelser, allt tack vare Sliperiet.