Tack alla som kom på Georges fina vernissage! Nu förbereder vi för invigningen av Stenbrottslingan. Och utställningen finns kvar, kom & kolla!

Positivspelarna Holmsteens kom på besök idag för att prata om fredagens invigning. Vet ni hur sällsynt det är med positivspelare? Det finns endast ett fåtal i landet, så vi är så glada att de kommer från grannlandet i söder och skapar festlig stämning till invigningen. Och att Agne kommer för att invigningsprata och klassen skall spela lite teater. Det blir mysigt! Café Kronan gör snittarna vi kommer att bjuda på och musten kommer från Stationsbutiken. Lokalt och närodlat.

Ber er också anmäla er till adventsmyset så Martin vet hur mycket material han skall fixa och så Zache vet hur mycket han skall baka och förbereda. Tack. Martin är floristen som byggt upp Blomsterskuret i Köpenhamn och Zache är den unge talangen som glänser med Pop Up verksamhet i Sliperiets kök.

George fick många trevliga besökare på sin fina vernissage. Här i samspråk med andra stenkonstnärer som uppskattade hans vackra verk.

Vi laddade upp med hembakat till kaffet.

George hade fullt upp med att prata med alla som var intresserade av hans skapande.

och vi bredde frallor och fyllde på kakfaten.

Idag har intresserade besökare fortsatt komma och beundra skulpturerna. Fortsätt så, vi lovar, ni blir inte besvikna!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack alla som kom på Georges fina vernissage! Nu förbereder vi för invigningen av Stenbrottslingan. Och utställningen finns kvar, kom & kolla!