Smygtitt

På lördag är det dags:

Ny vernissage och nu skall nya alster hängas på plats. Några utställare har lämnat in sina bidrag till utställningen, nu kan få en liten, liten smygtitt:

Pernilla Dedic
Sebastian Blind
Linda Stjernqvist
Jannica Martinsson
Elin Karlsson

Från ”Tokiga Tanten” kommer bidragen i morgon, när det är dags för hängning. Kanske ni sett hennes återkommande bilder i tidningen Norra Skåne? Ni förstår att detta blir en fin utställning med dessa begåvningar!

Under förra helgen var det utställning i Ubbaboda. Därifrån fick vi med Margareta Juhlins nya barnbok ”Flyga med tranor”, så den hittar ni också hos oss nu.

I måndags var det möte på Wanås och planeringsarbete. Josefine & jag satt i trevlig miljö på Wanås café och arbetade. Vi är redan inne i sista kvartalet av Friluftslivets år, mycket har hänt i projektet såhär långt och mer skall det bli. Bl a blir det invigning av bron och Stenbrottsslingan den 19 nov. Mer info om invigningen kommer längre fram. En inspirationsrunda i parken i Wanås blev det naturligtvis också.

Påminner att det är några dagar kvar att köpa boken till boksläppspris, 150 kr. Efter den 11 okt blir det ordinarie pris, 200 kr. Medlemserbjudandet kommer att finnas kvar oförändrat.

Vi har börjat ta in information kring ev renovering av ”huggebåsen”. Ni ser ju så vackra de är, men verkligen i stort behov av omsorg. Mycket omsorg..

Hiroshi och Akemi har hämtat hem sin vackra utställning idag. Käns alltid tomt och trist när vackra alster flyttar ut. En mycket vacker tavla från Akemi fick stanna kvar, stort och innerligt tack Akemi!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!