Tack ”Schwedenhappen”

Snabb uppdatering under händelserik vecka. Våra fantastiska feriearbetare är verkligen en tillgång! Här har vi besök av bö a Andrea Ullis, schwedenhappen, och grabbarna har själva fixat bästa lunchen till hela gänget.

Arbetet med boken löper på samtidigt, SÅ roligt!! Joakim Lloyd Raboff är med och dokumenterar och grannarna i brottet ställer upp så han får riktigt bra bilder. Skall inte visa för mycket, det skall ju vara spännande när boken kommer! Men, i alla fall en liten glimt, med Julle in action på huggebacken. Ett litet sidoprojekt har också vuxit fram. Det blir en liten film och den blir riktigt häftig.

Ung Sommar har aktivitet ett par eftermiddagar under veckan hos oss. Här tar Rudolf hand om dem, och låter dem prova på runristning.

Kvällsmöte med bl a Josefine och Agne, om anpassningen av promenadslingan runt brottet.

Många besökare passar på att se utställningen innan den plockas ner och samtidigt tittar de runt på mineralutställningen. I morgon onsdag är sista dagen att se Bording & Norströms utställning. På torsdag börjar Mette hänga inför helgens vernissage.

Stort tack till Björklunds Grus för påfyllning av kross att snygga till runt Hiroshis skulptur. Och tack till feriearbetarna som krattade/skyfflade ut det.

Här är de in action i köket, Viggo och Zacke. Kan vi inte få behålla dem??!

Martin visade lite arbete i keramikverkstaden, innan han hade

rundvisning i Harry Martinsons barndomshem hos moster Hilda, huset under renovering.

Vi tackar Andrea Ullis, schwedenhappen, för trevligt besök och önskar varmt välkommen åter- stort tack för hjälp att sprida info om oss över till Tyska turister!

Veckan fortsätter i samma rasande tempo..

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack ”Schwedenhappen”