Tack för bilden!

”Solveigs foton”, en av våra trevliga besökare, skickade denna vackra bilden som hon tagit vid sitt besök hos oss. Visst är den vacker! Så härligt att se det vackra i naturen, i det lilla. Vi tackar för den fantastiska bilden!

Dethär blev vi också glada över, att se ”Sliperiet” redan på framsidan av magasinet ”Go 2 Sweden”.

Kommunen ber om små vykort från kommunens föreningar med en liten vårhälsning, att använda till ett digitalt valborgsfirande. Andrew hjälper till med filmen till föreningens vykort. Här blir det ett klipp med Martins keramikande.

Nästa klipp blir med Elins målande. Här har varit kreativt i målarateljén, där Elin & kompisen fortsätter skapa vackra målningar.

Per & Göran har skyfflat singel och fyllt ut golvet i slussen.

Så roligt med besök också av en av våra nästa utställare, Christer Bording & Cecilia. 1 Maj är det vernissage, så nu är det dags att börja planera för den. Skriv gärna in den i almanackan! Vi kommer att ha insläpp för 8 pers åt gången.

Intressanta zoommöten och utvecklingsarbete jobbar vi intensivt med.

Och så denhär lille solstrålen, en liten Gylsbodagosse som fyller ett, klart han skall ha en liten Diabas runt halsen.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Tack för bilden!