”Luften är fri”. 2021, nu kör vi!

Friluftslivets år, 2021. Visst passar det perfekt! Och visst passar Gylsboda perfekt för utomhusaktiviteter.

I höstas kom friluftskonsulent Josefine Gustafsson, (biolog, skribent & friluftskonsulent) som besökare till Sliperiet. Vi började prata om saker vi ville gör i anslutning till Sliperiet & Josefine var genast med på att jobba tillsammans. Det har resulterat i ett program som löper över hela året. Några av evenemangen syns redan på hemsidan ”Luften är fri” där evenemang i hela landet samlas. Allt för att fler skall hitta ut och uppleva det fantastiska vi har omkring oss. Om ni söker på ”Gylsboda” på hemsidan kommer de evenemang upp som hittills laddats upp:

Många fler kommer att laddas upp efter hand, i princip något nytt varje månad är planen.

God fortsättning!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för ”Luften är fri”. 2021, nu kör vi!