Godkänt från provsmakarna

Fick hjälp med provsmakning efter dagens bak, kul att det blev godkänt! Vi är SÅ glada för ungdomarna som berikar i Sliperiet <3

Vi hängde upp en till av Elins målningar ikväll. Hon kan, denhär tjejen!!

Vi har lite större gäng som bokat besök med fika på fredag och lördag, så nu fyller vi på i frysarna med hembakat.

Mellan dagens besökare & kaffegäster har lite arbete hunnits med för att börja jobba ikapp med beställningar som halkat efter. Till dessa Bordingvärmeplattor har önskemål inkommit om beskrivning till användningen- att Diabasskivan kan placeras ca en kvart i ugn ca 150 grader och förvärma sig för att hålla grytan varm länge, alternativt placeras i frys i ett par timmar för att hålla kalla rätter kylda länge vid servering.

I morgon kraftsamlar vi igen för onsdagspyssel med smedjan. Kl 09 drar vi igång, för att sedan luncha tillsammans kl 12. Vi inser att det blir en kostsam historia att ersätta den trasiga skorstenen med en ny, kvällen spenderas med att hitta någonstans att söka hjälp med finansiering av sådana insatser.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Godkänt från provsmakarna