Svarvad konst och bilder från förr

Flera fina gamla bilder har vi fått från Jan-Erik Hardebo, det tackar vi för! Här ser ni det gamla (numera vattenfyllda) brottet, medan det fortfarande var i bruk. Här syns ”ralletipparna” som strålar ut som armar från brottet, där skrotstenen tippades.

Bordinghyllorna i Sliperiet påfyllda.

Vi tackar de senaste dagarnas trevliga besökare.

Nytt i utbudet hos oss är ett urval av Tonys vackra svarvade träkonst, med hänvisning till hans ateljé där man kan se mer. Goda bullar hade de med sig också, mums! Tack för dem och för det fina ekvirket vi fick levererat.

När sommarvärmen känns som den sviktar piggar vi upp med varaktiga blommor i silver & Diabas.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Svarvad konst och bilder från förr