Vi sitter i samma corona-båt

Vi har det så bra! Vi har en stor vacker lyxpool mitt i Gylsboda. Att kunna börja dagen med en simtur i rent & klart vatten som tom börjar bli ganska behagligt i temperatur för en badkruka som mig är verkligen lyx på riktigt.

Och så den här synen på kvällspromenaden. Gamla järnvägsmagasinet till vänster, träkranarna till höger, kranarna som användes när man lastade Diabas på järnvägsvagnarna redan under tidigt 1900-tal och så en färggrann solnedgång i bakgrunden. Ni förstår att här blir man inte hemmablind, man slutar aldrig slås av hur vackert det är!

I ett inlägg för ett par inlägg tillbaka sedan visades en ”Droppen urholkar stenen” under tillverkning. Bording design. En mycket uppskattad sådan. Såhär blev den.

Goda dagar för att stå ute & slipa. Trevliga avbrott med besökare som tittar in i den ännu svala byggnaden. Nu förstår man hur väl de tjocka tegelväggarna isolerar! Vi har fått påfyllning med den populära Holjeglassen. Har ni inte smakat den än? Kom & prova, ni lär inte bli besvikna. Det känns på smaken att den görs på riktiga råvaror. Välj mellan vanilj, mjölkchoklad, saltkaramell (kan knappt skriva det utan att det vattnas i munnen!) kaffe och hallonsorbet. Försvinnande goda, allihopa.

Tavlor i arbete på Elins staffli. Ni ser, den här tjejen är begåvad & talangfull! Hon har konst till salu hos oss också.

Och här har vi en annan talang som fyllt på med flera vackra kort. Karin Linderoth.

Sparvugglan är också Karins verk. Specialpris på den just nu, så nu är det läge för den intresserade att slå till.

Nästa talang, Pierre, lovar också specialpriser för besökaren som bestämmer sig för ett av hans verk.

Upcyclingutställningen står också kvar än, så ni kan fortfarande bli lyckliga ägare till ett omgjort verk från någon av de deltagande konstnärerna. Flera konstnärer är representerade i Sliperiet, alla i samma corona-båt.. Precis som Sliperiet. Alla bidrag mottages tacksamt!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi sitter i samma corona-båt