Stackars knän!

Golvläggare Rudolf har varit igång hela dagen med att lägga klinkers, hantlangare Mats har varit behjälplig med att blanda bruk osv.

När kvällen kom var det fogat & klart, här skuras överskottsmaterial från fogningen bort en första runda. När fogen satt sig riktigt får vi skura vidare. Ingen snäll dag för golvläggarens & hantlangarens stackars knän. Men de kämpar verkligen på bra, det tackar vi för!

Det passade perfekt med den ljusa silvergrå fogen till de ljusa plattorna. Nu får allt torka ordentligt i ca en vecka, eftersom det är tunga saker så som keramikugnen mm som skall flyttas över innan resten av golvet kan klinkas.

Kul med besökare som kommer förbi såhär en gråregning januaridag. Här är det danska besökare som kikar på smycken.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Stackars knän!