Golvet växer fram

Rudolf lägger klinkers, Mats är hantlangare.

Här går det undan!! Tills massan att sätta plattorna med tog slut. Nu får det torka tills onsdag, då skall det fogas & klinkas klart på denna sidan. Nu blir golvet så fint så skavankerna som blivit på väggarna framträder tydligare, de får också ha sig en uppfräschning på sina ställen.

Stora fina frysen fick vi skiljas från idag. Nu får den tjänstgöra på en större restaurang. Missade att ta bild när den flyttat ut & jag hade omorganiserat så det nu är en av de mindre kyl- och frysarna på vardera sida i köket. Kan säga att man snabbt blev bortskämd med den rymliga frysen som lätt svalde ett bleck med nybakat!

Här reser den till sin nya tjänstgöring.

Så minns vi tillbaka till när vi arbetade med att ta oss igenom djungeln för att plocka fram Sliperiet för lite mer än tre år sedan. Här är det parkering med Diabaskross nu. Jag fick bilden skickad till mig idag, när jag sitter & tar igen mig i röjningsarbetet. Så mycket man lärt sig under projektets gång!! Men… fortsätter strategin att hålla mig bakom kameran, det här fick bli ett undantag.

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Golvet växer fram