”Allt för Sverige”

Ok, inläggen här handlar ju om Sliperiet, men nu har ni inte fått några inlägg på några dagar & nu kan jag berätta varför. Många av er såg nog på Allt för Sverige när David Neslund kom till final. Nu kom han och hans fantastiska fru Kristine tillbaka till Stockholm (bl a inför Kristallen galan, där programmet var nominerat). Här sitter David & Mats och tittar i det fina albumet Kristine satt ihop och som Mats fick om släktens historia. Mats & David fick bara träffas som hastigast under inspelningen, nu fick vi chansen att sitta ner & prata i lugn & ro.

Jag & Mats, David & Kristine. De här underbara människorna är så godhjärtade att man blir lite rörd bara av att träffa dem!

Vi hann träffa en till ur familjen. Supermormorn Kerstin Norman.

Vi skickar med dem en bit av Gylsboda så klart. Framför Riksbankshuset- som är klätt med Diabas, poserar de med sina nya halsband. Så tacksamma att vi fått lära känna dessa underbara människor <3 <3

Nu mina vänner önskar vi David & Kristine några härliga dagar till i Sverige. Och vi är tillbaka i Sliperiet & hoppas på många besökare för helgens utställning.

Älmhults konstrunda 31 aug-1 sept ingår vi i. Ett antal konstnärer med olika uttryck och material finns representerade hos oss, både med skulptur, målningar, smycken mm. Bl a Bodo Langner (Tyskland) med keramiktavlor, Rudolf Germeroth med runstenskonst, Sculptor Justas (Litauen) skulpturer i Diabas & brons, Raimo Veranens (Finland/Danmark) målningar finns hos oss. Konstnär och barnboksförfattare Karin Linderoth kommer att finnas på plats med originalmålningar, konsttryck, kort och böcker. Pia, Lindberg Diabas & Silver finns också på plats med smycken & skulpturer i Diabas & silver. Fika hittar ni också hos oss. Öppet 11-17 båda dagarna. Mer info om hela undan finns på https://www.sv.se/avdelningar/sv-kronoberg/kurser/almhults-konstrunda-2019-32454/
På samlingsutställningen på IKEA hotellet hittar ni abborrarna som skymtar här:

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för ”Allt för Sverige”