Praktiskt arbete, dokumentation & blomsterprakt med anor.

Jag fortsätter med mitt köksröj. Allt som inte hör köket till skall ut, det får inte stå saker på golvet osv. Det klarnar mer & mer vad vi behöver & hur vi skall utforma köket.

Underbar sensommardag, det tar emot att bara arbeta inomhus en sådan dag. Så.. kontoret fick flytta ut. Ett underlag till Sparbanksstiftelsen skall tas fram, kökspärmen skall uppdateras & kompletteras osv.

Det fanns en man vid namn Verner Eriksson som hade en visningsträdgård av stora mått i Gylsboda. Verner Eriksson hade många strängar på sin lyra. Arbetade i brottet, arbetade fackligt, arbetade mycket med kultur, skrev dikter och arbetade med sin fantastiska trädgård. Dottern Britt Håkansson har tagit över stafettpinnen efter Verner och hon gör det med den äran.

En överväldigande blomsterprakt möts man av vid huset, jag passade på att knåpa ett par bilder på förmiddagens hundrunda. Britt har även fortsatt Verners arbete med kultur & historia, hon har skrivit ner texter kring bl a flydda tider i Gylsboda. Här finns så ofantligt mycket intressant historia och så många intressanta människor att skildra!

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Praktiskt arbete, dokumentation & blomsterprakt med anor.