Vi vågar tänka invigning!

Lagom tills det var dags för styrelsemöte i Sliperiet fick vi bort högarna med jordrester efter dräneringen. Tack igen till Bröderna Björklunds som lät oss låna maskinen. Och till Mats som tog hand om körandet.IMG_9256IMG_9257Bolla idéer & smida planer. Planera invigning. Jo, det är sant. Vi vågar tänka tanken ut. INVIGNING!!! Smaka på det! IMG_9264IMG_9266Vad kunde vara bättre att inviga Sliperiet Gylsboda med än en utställning med Eva Martinsson?! Evas spännande målningar kommer att bli fantastiska i Sliperiet!! Tack Eva! Kanske kommer en dikt från Harry Martinsson att vara med & knyta ihop säcken från tiden då han bodde i Gylsboda. Och nu kommer alltså hans dotter för att ställa ut sin konst hos oss i Gylsboda i maj 2018. Vi kavlar upp ärmarna & jobbar bestämt mot målet att ha en presentabel byggnad att inviga till våren. Spännande!!!IMG_9237

Liked it? Take a second to support Pia Lindberg on Patreon!
Kommentarer inaktiverade för Vi vågar tänka invigning!